U meldt zichzelf via deze link aan, waarmee u zich direct registreert als nieuwe cliënt en waar u enkele intakevragen invult (5 min.)

Als bovenstaande niet lukt, kunt u zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier (duurt ook 5 min). Vragen? Bel ons op 0341-360 367.

U wordt door ons opgeroepen voor een intake wanneer u aan de beurt bent. We plannen u, uw kind of degene die u aanmeldt, in bij een logopedist uit ons team die het beste past bij uw voorkeurstijden en uw hulpvraag. Onze actuele wachttijd vind u hier; deze is afhankelijk van uw beschikbaarheid en het soort klacht; voor spoedaanmeldingen, baby’s en volwassenen hanteren wij geen wachttijd.


Aanmeldformulier

Wanneer u uw mailadres invult, krijgt u een kopie van de aanmelding in uw mailbox met daarin een link voor de wachttijd.
(alleen noodzakelijk bij huisbezoek van verzekerden bij Achmea/VGZ en Caresq)
Hier kunt u aangeven op welke dag(delen) in u in de gelegenheid bent om een intake en vervolgbehandelingen af te spreken (denk aan werkdagen, schooltijden van kinderen vanaf groep 3, zwemles, sport etc.) Kinderen uit groep 1 en 2 zijn vaak 'geoorloofd afwezig' voor logopedie onder schooltijd; waar mogelijk, proberen we oudere kinderen buiten schooltijd in te plannen.
reCAPTCHA is required.