Wilt u een afspraak maken, dat kunt u dat het beste via deze link (binnenkort beschikbaar) of onderstaand formulier doen. Mocht u ook nog vragen hebben, bel ons dan op 0341-360 367. U wordt door ons gebeld voor een intake wanneer u aan de beurt bent. We plannen u, uw kind of degene die u aanmeldt in bij een logopedist uit ons team die het beste past bij uw voorkeurstijden en uw hulpvraag. De actuele wachttijd vind u hier; deze is afhankelijk van uw beschikbaarheid en het soort klacht; voor spoedaanmeldingen, baby’s en volwassenen hanteren wij geen wachttijd.

Aanmelding Logopediepraktijk Putten & Garderen
Wanneer u uw mailadres invult, krijgt u een kopie van de aanmelding in uw mailbox met daarin een link voor de wachttijd.
Hier kunt u aangeven op welke dag(delen) in u in de gelegenheid bent om een intake en vervolgbehandelingen af te spreken (denk aan werkdagen, schooltijden van kinderen vanaf groep 3, zwemles, sport etc.) Kinderen uit groep 1 en 2 zien wij vaak geoorloofd onder schooltijd; waar mogelijk, proberen we oudere kinderen buiten schooltijd in te plannen.
Zie onze privacyverklaring
reCAPTCHA is required.