Jennette

Ieder mens is een uniek persoon en eigenlijk, op zichzelf, het mooiste kunstwerk ooit

Sinds 2011 ben ik werkzaam als logopedist. Ik ben begonnen als allround logopedist, maar ben al snel meer cursussen gaan volgen in taal en articulatie. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met taal en/of articulatieproblemen.

Werken met kinderen is mijn passie. Ik vind het prachtig om kinderen te mogen helpen met het (beter) leren praten. De laatste jaren lijkt het steeds vaker voor te komen dat kinderen onder de vier jaar nog onvoldoende praten. Speciaal voor deze doelgroep heb ik de cursus Communicatieve Taaltherapie (kinderen 0 – 4 jaar) gevolgd. Recent heb ik deel 2 van deze cursus gedaan voor kinderen met een taalniveau van 2 tot 6 jaar en ben ik PROMPT gecertificeerd.

Tijdens de behandelingen doen we spelletjes en activiteiten zoals knutselen en kleuren. Doordat de kinderen dingen doen waar ze plezier in hebben vinden ze het leuk om te komen en hebben ze bijna niet in de gaten dat ze ook nog veel leren. Ouders hebben een belangrijke rol in de therapie. Ik leer ouders hoe zij de taal en/of articulatie van hun kind kunnen stimuleren, door de interesses van hun kind te gebruiken. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat ieder kind zo goed mogelijk leert praten.

Het doel van de behandeling is om het maximale uit ieder kind te halen. Ieder kind is uniek en heeft een andere invulling van de behandelingen nodig om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Dat maakt mijn vakgebied heel afwisselend en uitdagend.

Aanwezigheid locatie

Garderenseweg | maandag, dinsdagochtend en vrijdagochtend